Søsken og familiefotografering er populært. Barn under skolealder fotograferer jeg bare på dagtid. Dette for at vi skal få det beste ut av fotograferingen. Barn som er slitne etter en dag i barnehagen blir veldig fort trøtte og går fort lei når vi begynner og fotografere. Da er det bedre å få det til en dag alle har mulighet på dagtid( planleggingsdag, ferie ol) og gjøre det til en hyggelig opplevelse for alle.

Det er mulig å ha med flere skift, men anbefaler ikke mer enn to da dette fort tar mye tid og det blir mindre tid til fotograferingen.

Jeg liker veldig godt å fotografer ute. Da er det jo ikke så lang sesong her i Norge.( mai tom okt)  Anbefaler å  vær tidlig ute med å planlegge og reservere time. Det er mange fine steder rundt her jeg bor på Sørumsand, eller så kan jeg møte dere et annet sted om dere ønsker det.

Det er lurt at man har en plan på hva man skal ha på seg. Det enkle er ofte det beste. Olabukser ,t- skjorter, kjoler, bluser osv. at det harmonerer i fargene og stilen.  At ikke noen er kjempepyntet og andre ikke. Ikke store mønster og trykk på klærne. Bare ta kontakt om dere er usikre, jeg hjelper dere gjerne.

Søsken/familiefotografering kr.1900,-   ( 300,- pr familiemedlem utover de nærmeste, f.eks besteforeldre, tanter, onkler, kusiner osv.)

Lørdager er forbeholdt  brudepar, men har jeg ikke brudepar, fotograferer jeg dere gjerne en lørdag.

 

Vi avtaler en bestillingstime hvor vi går igjennom bildene fra fotograferingen.

Der går vi igjennom bildene sammen og jeg viser dere hva dere kan gjøre med bildene dere velger.

Album, forstørrelser osv det er så mye fint å velge. Tenk gjerne på hvor dere vil ha forstørrelser og hvilke størrelser før dere kommer.

 

Ikke bare la det bli med tanken! Ta kontakt så legger vi en plan, gleder meg til å høre fra dere.