Hei !

Jeg som er fotograf her heter Heidi, jeg er 47 år. Holder til på Sørumsand hvor jeg også er født og oppvokst. Her bor jeg nå med verdens beste mann som heter Arild, og våre to barn (ungdommer) Malin og Magnus. 
Jeg fulgte drømmen min om å lære mer om foto, våren 2010. Da sa jeg opp jobben min, og ble fotograflærling. Jeg har vært lærling ved Sjarm Fotostudio på Bjørkelangen i 3 år. En fantastisk spennende og krevende tid, som har gitt meg veldig mye. Fullførte svenneprøve høsten 2013, og fikk karakteren bestått meget.  
Jeg er en profesjonell fotograf med svennebrev, som elsker faget mitt- og mennesker! Jeg føler meg så heldig som får holde på med det jeg liker, hver dag… Forevige små og store øyeblikk, som er minner for live. Jobber alltid for få frem det lille ekstra, det som gjør et bilde så spesielt. Noen ganger kommer det lett andre ganger må man jobbe mer for det.  Fotograferingen skal være en hyggelig stund for alle.
Liker veldig godt bilder fulle av latter og energi, samtidig elsker jeg de alvorlige uttrykkene. 
Det å sette av tid og penger til fotografering, enten det er nyfødt, konfirmant eller bryllup er noe du aldri vil angre på. Jeg har gode avtaler med  de beste leverandørene av rammer, lerret og album. Sammen finner vi akkurat det dere ønsker med bildene deres. Jeg er veldig gla` i å fotografer ute på location. Bilder som dokumenterer og får frem akkurat hvem dere er, og kanskje samspillet mellom dere. Som foreldre/barn, søsken, besteforeldre og som par. Jeg vet om mange fine steder og kanskje er det et sted som er spesielt for deg/dere, ring meg da vel, så legger vi en plan.
Gleder meg til å høre fra dere!