NYFØDT

Nyfødtfotografering er en helt spesiell mulighet til å få tatt de magiske første bildene av sitt barn. Disse tar man i løpet av de 14 første dagene.

Ta kontakt når termin nærmer seg, også avtaler vi tid så godt det lar seg gjøre.  Så kontakter dere meg igjen når barnet har kommet og booker nøyaktig tid. Dette er noe jeg prioriterer høyt og vi finner sammen en tid som passer. Det er noe helt spesielt med disse første bildene, så rent og skjørt.

Under nyfødtfotograferingen setter jeg av godt med tid. Det skal være en koselig stund for alle. God tid til kos og mating, og det er godt og varmt i studio. Kom gjerne både mor og far, det velger dere selv. Dette er ikke tiden for søskenfotografering. Det blir ofte både lenge og kjedelig å vente for eldre søsken, og fokus er bare på den nyfødte denne dagen. Søskenbilder er kjempefint å ta når den lille blir noe eldre og kan sitte litt selv og være mer med.

Jeg har hårbånd, luer og andre props til fotograferingen. Men ta gjerne med noe eget. Et teppe, bamser eller lignende. Bildene er også helt nydelige uten klær. Foreldrenes hender og kropper kan være nydelig sammen med den nyfødte.

Pris

Nyfødtfotografering  kr 1750,-