NYFØDT

Nyfødtfotografering er en helt spesiell mulighet til å få tatt de magiske første bildene av sitt barn. Disse tar man helst i løpet av de 14 første dagene, men det blir fine bilder etter det også.

  • Ta kontakt når termin nærmer seg, også avtaler vi tid så godt det lar seg gjøre.
  • Så kontakter dere meg igjen når barnet har kommet og booker nøyaktig tid.
  • Dette er noe jeg prioriterer høyt og vi finner sammen en tid som passer.

Det er noe helt spesielt med disse første bildene, skulle ønske jeg hadde det av mine egne barn! Men da var det ingen som gjorde nyfødtfotografering.

  • Under fotograferingen setter jeg av godt med tid. Det skal være en koselig stund for alle. God tid til kos og mating, og det er godt og varmt i studio.

Kom gjerne både mor og far, det velger dere selv. Ta gjerne med søsken hvis dere vil ha med de på noen bilder. Men da anbefaler jeg at dere kommer to, sånn at storesøsken kan få lufte seg litt. Det kan bli varmt og lenge å vente på at den lille skal sove, så vi kan ta de rolige sovebildene.

  • Jeg har hårbånd, tepper og andre props til fotograferingen.
  • Men ta gjerne med noe eget. Et teppe, bamser eller lignende hvis dere vil ha det med på noen bilder.
  • Bildene er også helt nydelige uten klær, foreldrenes hender og nærvær er så fint sammen med den nyfødte.

Noen uker etter fotograferingen kommer dere hit på en bestillingstime.

Her går vi igjennom bildene, jeg viser dere eksempler på hva som er fint å gjøre med dem. Har rammer, album, bildeboks og andre fine produkter jeg selger. Dere kan også velge og kjøpe digitale filer, men da kan ikke jeg garantere for hvordan det blir når dere printer. Da anbefaler jeg heller å kjøpe digitale kopier av de bildene dere har valgt ut til print  (1000,- kr for 4 stk. 350,- kr stk utover disse)

Tenk gjerne litt over hva dere ønsker å gjøre med bildene, hvor hos dere bildene passer osv. Vi snakker om dette når dere er her, og jeg viser dere eksempler. sammen finner vi bilder som varer.

Pris

 Nyfødtfotografering  kr 2200,-