BARN

Hver alder har sin sjarm. Det er fantastisk å fotografere de små på 6 mnd og opp til 1 år. Fotograferingen varierer ofte fra smil til tårer, stor variasjon på uttrykkene. Når barnet er rundt 6-7 mnd. kan det kanskje sitte litt selv og komme seg litt rundt. Når de nærmer seg 1 år og har lært å gå, beveger de seg veldig fort rundt og det kan være en større utfordring og få de nære rollene uttrykkene. Men når man får de er det helt fantastisk! De elsker å løpe rundt, smilende fra øre til øre. Det er også fantastisk med en 4 åring som stolt viser frem lekebilen sin, litt visesert til å begynne med for så å komme frem litt og litt.

Men som sagt, hver alder har sin sjarm og jeg tar utfordringen. Bestill time, så finner vi ut av det.

 

Jeg har ikke fotografering av barn under skolealder på ettermiddager. Da er de ofte litt slitne og det blir vanskeligere å få frem de beste uttrykkene. Da finner vi heller en dag det passer i forbindelse med planleggingsdag, ferie eller lignende. Dere får mye mer igjen for fotograferingen, blir også det en mye hyggeligere stund for alle.

Har dere egne rekvisitter dere ønsker å ha med på bildene så ta de med! Når det gjelder klær, er det greit å tenke på at det enkle ofte er det beste. Unngå butikk mønster, butikk trykk og logoer på klærne. De minste barna er ikke spesielt glad i klesskift. Ha det i tankene så får vi mest mulig tid til fotograferingen.

For de som sover på dagene er det fint å planlegge og tid som passer i forhold til dette. Vi skal jo ha det gøy å da må man ha litt ekstra krefter!

Barnefotografering fra 6 mnd og oppover kr.1500, –

 

Etter fotograferingen møtes vi til en visningstime hvor vi går igjennom bildene sammen. Dere får med dere alle bildene lavoppløselig og kan bestille det dere ønsker i etterkant. Gleder meg til å høre fra dere.