Jeg elsker å fotografere  bryllup! Det er en stor ære og få være med noen på den store dagen.

Ofte har det blitt planlagt i lange tider, og det er for mange en av de største dagene i livet. Selvfølgelig skal dette bli ordentlig fotografert.

Håroppsatsen, kjolen og pynten blir borte, men bildene har man for alltid.

Jeg har møtt flere fortvilte brudepar som har fått bildene fra den store dagen ødelagt. Noen har  f.eks valgt en bekjent med et fint og dyrt kamera til å forevige deres store dag. Men vedkommende har ingen kunnskap om hvordan dette bør gjøres. Resultatet kan ofte bli triste greier, både for brudeparet og for den bekjente som tok på seg oppdraget. En ting er selve fotograferingen, en annen ting er bildene i etterkant. Er de fotografert med en slik oppløsning at de kan brukes til forstørrelser og album? Har fotografen trygge backup rutiner? Hva om bildene plutselig blir borte?

Noen tenker at alt kan fikses i Photoshop, og at det meste kan rettes opp. Det er helt feil!

Ta dere tid til å finne en fotograf som tar bilder som dere liker, og som har en stil som passer for dere. Gå inn og se på forskjellige hjemmesider, ta en telefon, hør med venner og kjente.

Man finner fort ut om vedkommende er den rette. Noen kontroll spørsmål: tidligere bryllup, plan for dagen, møte i forkant av bryllupet? Ta dere tid til å velge rett bryllupsfotograf. Det vil dere aldri angre på!

 

Bryllupsfotografering hos Studio Alma:

Jeg har aldri mer enn ett brudepar om dagen. Dette fordi  jeg skal ha god tid og være fokusert på bare dere.

Noen bestiller den store dagen flere år i forveien, det er jo kjempefint for da er fotografen i hvert fall ledig. Andre et år i forveien, men de fleste ihvertfall noen måneder før. Poenget er: Gjør det så fort dere vet, da har dere størst mulighet til å få den fotografen og tiden dere ønsker!

 

Ved bestilling noterer jeg meg den  viktigste informasjonen, og dere får en bekreftelse på at dere har bestilt tid hos Studio Alma. Vi avtaler også et møte i forkant av bryllupet hvor vi blir litt kjent og legger planer for den store dagen.

Jeg kan bli med hele dagen, fra frisørbesøk og frem til festen.Eller jeg kan være med på vielsen og ta bilder etterpå. Det blir deres valg. Anbefaler dere  og sette av i hvert fall to timer til fotograferingen.

Noen vil ha bilder av brudepiker/svenner, forlovere, familie osv. andre ønsker bare av seg selv. Dette planlegger vi på et hyggelig møte uken før bryllupet. Men husk: Dagen er deres!

Fotografering etter vielsen: kr 6000,-

Fotografering på location: kr 10 000,-  ( inkl. vielsen)

Fotografering hele dagen frem til middag: kr 12 000,-

Fotografering hele dagen inkl.middag og fest: kr 17 000,-

Alle fotograferingene inkluderer et møte i forkant av bryllupet og en visningstime av bildene etter bryllupet.

Under visningstimen går jeg igjennom alt fra videre bestilling til tips om hva dere kan bruke bildene til. Alle bildene fra bryllupet blir levert lavoppløselige på en minnepenn. Disse får  dere med hjem etter visningstimen. Senere kan dere  sitte hjemme i fred og ro og velge hvilke bilder dere ønsker å bruke til takkekort, album forstørrelser osv.

All bestilling av takkekort, album og forstørrelser går igjennom meg. Jeg ønsker å gi kundene mine et ferdig sluttprodukt som jeg kan stå 100% bak, og det kan jeg kun når det er jeg som leverer sluttproduktet selv. Jeg samarbeider med de beste leverandørene av album, rammer og takkekort. Ta kontakt for å se prøver her hos meg, så finner vi det som passer best for dere.

Ta gjerne kontakt for en prat og bare spør om dere lurer på noe!  Gleder meg til å høre fra dere!